1.       Gå til: https://regadmin.seiling.no/Home/Login

2.       Trykk “Ny bruker”

Alle seilere må registreres med egen epost og eget passord.
Her kan dessverre ikke samme epost benyttes flere ganger. Det gjør at dersom man selv er medlem av NSF og har egen epost allerede registrert, kan man ikke benytte denne til barnet.

3.       Fyll ut personalia i «bruker» feltet og trykk «Lagre»

4.       Trykk så på «Klubber» på meny i venstre felt. Velg «Norsk Optimistjolleklubb» og velg så type medlemskap. Trykk så «Fullfør»

5.       Velg så betalingsmåte (Visa,Mastercard eller Vipps) og gjennomfør betaling. Velkommen, du er nå blitt medlem av NOK!

Foreløpig kan man ikke registrere båt/båtnummer i Regadmin – det vil klargjøres i 2022.
Båtregisteret vil frem til det være i www.deltager.no

*****************

Har du (optimistjolleseileren) en bruker- logg deg inn og klikk klubber imenyen til venstre, skroll ned og bytt til side 2 der du finner Norskoptimistjolleklubb. Klikk på navnet og bekreft med OK at du ønsker å kjøpemedlemskap i pop up boksen. Neste side så velger du type medlemskap og så klikker så grønn knapp Fullfør bestilling. Da kommer NETS terminalen opp og en kanbetale med kort eller vipps.
Se video her: https://www.dropbox.com/s/2vzt8iafu7xiuh3/Regadmin-klubbmedlemskap.mp4?dl=0

Har du (optimistjolleseileren) IKKE enbruker, så lager du den, se lengst ned påsiden ved innlogging «lag ny bruker». Når brukeren er laget logger man inn og følger stegene over. Finnes e-posten på en bruker i systemet- så kommer det oppet rødt felt som sier at du ikke kan lage en bruker med den e-posten. Benytt da heller «glemt passord» for å komme inn på brukeren.

Husker du (optimistjolleseileren) ikkepassordet? Klikk «glemt passord» lengst ned på siden. Husk å sjekke spam delen i innboksen om du ikke ser e-posten med kode. Koden er case sensitiv- er det store bokstaver, må det brukes store og på samme måte om det er små.