Orientering fra Norsk Optimistjolleklubb om Coronavirus-krisen

Lagret i Ukategorisert av den 12.03.2020

2871--cdc-alissa-eckert-ms_modifisert

 

På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Norges Seilforbund og Norsk Optimistjolleklubb stiller seg så klart bak denne beslutningen og oppfordrer alle medlemmer på det sterkeste til å følge disse føringene.

Restriksjonene og tiltakene gjelder fra 12. mars. I første omgang gjelder myndighetenes restriksjoner frem til 26. mars, men Norsk Optimistklubb anbefaler å vente frem til over påske med å arrangere større treningsamlinger og konkurranser for Optimist. Norsk Optimistjolleklubb vil følge utvikling tett og så snart restriksjonene løftes og tiltak som berører vår aktivitet avvikles, vil våre medlemmer få beskjed.

Norges Cup Optimist

Foreløpig fortsetter Norsk Optimistjolleklubb å planlegge for at arrangementene i Drøbak og Ålesund går som planlagt. Vi vil følge utviklingen nøye, men sett i lys av dagens situasjon det er mulig disse arrangementene vil bli avlyst når den tid kommer. En ny vurdering på dette vil bli gjort 26. mars

Mer informasjon: Norges Seilforbund

Mer informasjon: Norges Idrettsforbund

Mer informasjon om koronaviruset: Folkehelseinstituttet

2871--cdc-alissa-eckert-ms_modifisert