God tilvekst i Trondhjems-seilforening

Lagret i NOK-info, Rapporter av den 12.11.2019

Vinteren nærmer seg og jollegruppa i Trondhjems seilforening har lagt bak seg seilsesongen 2019. Et veldig positivt år for optimistgruppa i klubben. De siste årene har gruppa vokst veldig, i 2017 var det åtte som seilte og i år har det vært 24 barn som har seilt hver uke. Mye av grunnen til den store veksten er fokuset på det sosiale. Det har vært viktig å skape et godt sosialt miljø slik at barna gleder seg til trening hver uke.

TSF1

Trondhjems seilforening, som ligger på Skansen rett utenfor sentrum, gir trygge rammer for barn som har lyst til å lære å seile. Barna seiler minst en gang i uka, tirsdager og torsdager, og hver trening avsluttes med felles kveldsmat på klubbhuset. Videre var det seilcamp på Tautra, som ligger på andre siden av fjorden, siste uken før skolestart. Her hadde barna to økter med seiling hver dag og lært mye annet nyttig som knuter og førstehjelp. Det var også mye lek og moro med blant annet tube-kjøring. Seilerne bodde på seilerhytta noe som er perfekt for å knytte nye vennskap. Seilsesongen ble avsluttet med kretsmesterskap på hjemmebane. Vanskelige forhold med mye skift og strøm gjorde regattaen ekstra krevende, men læringsutbyttet ekstra stort.

 

For å legge til rette for at flest mulig kan være med å seile stiller Trondhjems seilforening med jolle og vest til alle som trenger. Neste sesong skal det lages en egen regattagruppe, Noe som kan være fint når et av neste års mål er å delta i Norgescup.

TSF2

For mer informasjon se: trondhjems-seilforening.no