NOK LagCup og NC4 datoer 2019

Lagret i NOK-info, Norges Cup av den 13.11.2018

TSF vinner NOK LagCup 2018

Norsk Laserklubb har besluttet å legge sin NC4 til Ran seilforening, til den samme helgen som NOK opprinnelig hadde planlagt å legge LagCup til KNS.

Etter en langvarig diskusjon så har NOK-styret valgt å legge vårt NC4 til samme arrangement. Det har så klart vært forhold som taler både mot og for dette, men vi har nå besluttet at dette er den beste totalløsningen for sesongen 2019. Når det er sagt er det ikke noen ideell løsning at NC4 for både Optimist og Laser legges til samme weekend og NOK vil i fortsettelsen jobbe for at dette unngås kommende sesonger. Det utslagsgivende for neste sesong var at dette var en samlet anbefaling fra samtlige seilforeninger i Bergens regionen (Ran, Åsane, Bergen og Askøy) og at de vil samarbeide om dette arrangementet.  Denne løsningen vil i tillegg være med å gi en god og ønsket geografisk spredning for våre Optimist arrangementer neste sesong.

Da er endelige datoer:

NOK LagCup, KNS        7.-8. september 2019

NC4 Ran Seilforening   14.-15. september 2019