NC3 Stavanger – Mesterskapsuttak 2017

Lagret i NOK-info, Norges Cup, Rapporter, Resultater av den 11.06.2017

VM og EM lagene 2017Endelig fikk vi et NC med 6 race og god vind.  Årets ranking baserer seg da på 12 gjennomførte race som gir 9 tellende race for den individuelle seiler. Dette danner grunnlaget for uttak av utøvere til årets internasjonale mesterskap.

Vi gratulerer Markus Berthet (KNS), John-Øivind Tollevik Garvik (Stavanger SF), Emil Forslund (Nesodden SF), Jenny Pollen (Bærum SF) og Mathilde Bregner Robertstad (Tønsberg SF) med VM deltager plass.

Vi gratulerer også Erik Bøen (Ålesund SF), Aslak Iveland (Haugesund SF), Nicklas Høst-Verbraak (KNS), Julie Sverdrup (Bærum SF), Marie Jacobsen Lepperød (Tønsberg SF), Albertine Lind (Bergens SF) og Theodor Middelthon (Stavanger SF) med EM deltager plass.

Videre er det tatt ut 29 seilere for å representere Norge i Junior Nordisk Mesterskap.

NOK ønsker alle lykke til med forberedelser og mesterskapsdeltagelse!

Ranking etter NC 3 og Mesterskapsuttak