Ranking etter NC3 og mesterskapsuttak

Lagret i Invitasjoner, NOK-info, Norges Cup, Resultater av den 27.05.2018

nok-logoNOK ranking Mesterskap 2018

Rankingen finnes på linken over. Her finner en også mesterskapsuttaket for VM, EM, JNoM og JNoM lag.

Vi gratulerer alle seiler som skal representere Norge og Norsk Optimistjolle Klubb i de internasjonale mesterskapene. Det har vert en tett og spennende kvalifisering med svært små marginer som har skilt seilerne.

Samtidig nevner vi at vi nå har 33 seilere som er tatt ut til JNoM, 18 jenter og 15 gutter. Det betyr at vi fortsatt kan få med 2 ekstra jenter og 5 ekstra gutter. Om noen som har seilt NC1, NC2 og/eller NC3 og er født 2005,2004 eller 2003 kan tenke seg å være med så kontakt oss på post@optimistjolle.no. Vi ønsker å sende 40 seilere til JNoM!