NC 2 Ålesund neste på planen

Lagret i NOK-info, Norges Cup av den 02.05.2018

NC1 i KNS vel gjennomført hvor vi fikk tre fine seilaser om søndagen etter en lørdag med sviktende vind på Lysakerfjorden. Vel blåst til seilere, arrangører og støtteapparat.

NC1 - 2018

Neste på planen er NC2 i Ålesund 12. til 13. Mai.. Ålesund Seilforening er klar til å motta deltagerne alt fra torsdag 10.mai og lover åpen kiosk og muligheter for trening.  Husk også å melde på til taco-kveld på seilerholmen, det blir en fin og sosial sammenkomst.

Så en liten påminnelse:  Alle Optimistseilere som deltar i NC og NOK aktiviteter må ha betalt medlemskap i Norsk Optimistjolleklubb for 2018! Ikke alle hadde dette på plass til NC1 men vi håper alle har det på plass før NC2, også de som debuterer for sesongen i Ålesund, så slipper vi å purre direkte til de det gjelder.

I skrivende stund er det meldt på 74 seilere i A-klassen og 20 seilere i B-klassene.  Fortsatt plass til flere på listen!