Nytt styre i NOK

Lagret i NOK-info av den 22.02.2018

ny og gammelSom dere kanskje har fått med dere har Thomas Nilsson overtatt stafettpinnen fra Erik Robertstad og ble på årsmøte nå i februar valgt til ny leder for Norsk Optimistjolleklubb. Styret består ellers av Gwenael Berthet, Tom Chr. Tveita, Inge G. Bøen (gjenvalg 2 år) og Odd-Steffen Garvik (gjenvalg 2 år) fra det gamle styret, i tillegg til nyvalgte styremedlemmer Frida Doksrød, Christian Myhre og Line Butler Wang.

«Bedre rekruttering og ikke minst hvordan vi skal holde på seilerne våre er en viktig sak i handlingsplanen som NOK årsmøte vedtok. Gleder meg derfor til å ta fatt på det arbeidet som ligger foran oss for å nå disse målene. Skulle noen ha spørsmål, innspill og eller gode forslag så er det bare å ta kontakt» sier Thomas.

Siden dette også er hovedfokuset også på NSF’s Klubbkonferanse på Gardemoen i mars, oppfordrer NOK foreningene og ikke minst optimistforeldre til å stille fulltallige der.