Utlysning treneroppdrag 2018

Lagret i Invitasjoner, NOK-info av den 10.01.2018

nok-logoI forbindelse med arrangement for 2018 søker NOK trenere. Vi trenger trenere til oppgaver i forbindelse med mesterskapssamling og internasjonale mesterskap for Optimist i 2018. Erfarne trenere som er interessert i å jobbe med Norges mest talentfulle seilere oppfordres til å søke. NOK ønsker å gi nye trenere muligheter til å lære av mer erfarne og vil vurdere muligheten for disse under enkelte samlinger. Dette er betalte oppdrag og direkte reisekostnader dekkes etter avtale mellom trener og sportslig leder. For JNoM, EM og VM vil det bli et par dager ekstra med trening i forkant av regattaene.

Vennligst fyll ut vedlagte Trenersøknad 2018 og send sammen med en CV til gwenberthet@gmail.com snarest om du er interessert. (Dersom en ønsker skjemaet Trenersøknad 2018 som utfyllbar Excel fil ta kontakt med Gwen Berthet på mail)

Søknadsfrist 18. februar 2018.

Regatta Sted Dato
Mesterskapssamling Bolærne 08-10.juni
EM, inkl. Mesterskapssamling Sheveningen, Nederland 18.-30.juni
JNoM, inkl. Mesterskapssamling Båstad, Sverige 28.juli-4.august
VM, inkl Mesterskapssamling Famagusta, Kypros 23. august-6. sept
EM teamracing Lago di Ledro, Italia 20.-25.august