Rekruttsamling øst høsten 2017 i Bærum

Lagret i Ukategorisert av den 20.09.2017
Bærum SFBærum Seilforening inviterer til Rekruttsamling høsten 2017 for Østlandet 28. – 29. oktober.

Norsk Optimistjolleklubb støtter arrangementet, og samlingen blir derfor Rekruttsamling for optimistjolleseilere som er født i 2005 eller senere.

 

Hensikten med Rekruttsamlingen er å forberede seilerne på deltagelse i Norgescup Optimist, og å bli bedre kjent med andre seilere fra samme region gjennom trening og sosialt samvær. Samlingen er derfor åpen for seilere som planlegger å delta i Norgescup i Optimist i 2018, enten det er i A, B eller B-rekrutt klassene. Dette er ikke et nybegynner kurs men vil ha fokus på regattatrening/-forberedelse.

Bærum Seilforening tilbyr et helhetlig opplegg med overnatting, bespisning og et variert program som innbefatter både seiling og fysisk trening i rammer hvor det sosiale også fokuseres på. Bærum Seilforening stiller med erfarne og motiverte trenere, og håper å se mange nye NC seilere for en sporty og sosial helg på tampen av sesongen.

Påmelding og mer info.