Norgescup 2017

Lagret i Ukategorisert av den 12.09.2017

NOR 3960

Da er 2017 sesongen på hell. NC4 i Bundefjorden fikk en dag uten vind men avsluttet med en fin seilsøndag der regattakomiteen valgte å gjennomføre 4 seilaser. Suveren vinner ble Mathilde Bregner Robertstad fra Tønsberg SF som vant 3 av 4 seilaser og står med 3 poeng som tellende. Andre plassen gikk til Markus August Berthet fra KNS og tredjeplassen til Erik Bøen fra Ålesund SF.

 

Med det er årets Norgescup ferdig. Totalt ble det 16 seilaser som gir 12 tellende seilaser. Ikke uventet ble sammenlagtvinner Markus August Berthet fra KNS med netto 25 poeng. Andre plass gikk til John-Øivind Tollevik Garvik fra Stavanger SF med netto 50 poeng og tredjeplass til helgens vinner Mathilde Bregner Robertstad med 58 poeng.

NOK håper at vi med det første kan publisere hvor de fire Norgescupene skal avholdes i 2018 så bare å følge med på optimistjolle.no den nærmeste tiden.