Flott NM i Sandefjord med suverene Norgesmestere

Lagret i Ukategorisert av den 15.08.2017

IMG_9270NOK gratulerer Markus-August Berthet og Mathilde Bregner Robertstad som Norgesmestere 2017. Begge viste frem flott seiling i varierte forhold og sto igjen som suverene vinnere av henholdsvis gutte- og jenteklassen.

Sandefjord viste seg fra beste seilsport side og bød på varierte vindforhold for de 32 deltagerne i gutteklassen og de 24 deltagerne i jenteklassen . Fredagen startet med fin mediumvind som økte utover dagen. I 3. og siste race for dagen var vinden oppe i 12-13 m/s i perioder og gav gode utfordringer for deltagerne. Lørdagen ble det gjennomført 3. race i lett til medium vind og søndagen ble avsluttet med to friske seilaser med igjen økende vind. Perfekte forhold for å kåre verdige Norgesmestere.

I tillegg gjorde Sandefjord Seilforening en flott jobb med regatta gjennomføringen, været var  fint, sikringen upåklagelig og ikke minst var rekefesten et sosialt høydepunkt

NM medaljer Optimistjolle gutt 2017

NM 2017 gutte pall

Gull        Markus-August Berthet, KNS

Sølv        Erik Bøen, Ålesund SF

Bronse   John-Øivind Tollevik Garvik, Stavanger SF

NM medaljer Optimistjolle jente 2017 

NM 2017 jente pall

Gull       Mathilde Bregner Robertstad

Sølv       Marie Jacobsen Lepperød

Bronse  Nora Doksrød

Coming Stars

På lørdagen og søndagen ble det arrangert Coming Stars regatta på pølsebane. Det var felles start for eldste og yngste gruppe, noe som gjorde at over 60 unge lovende Optimister stilte på startstreken. Her kan bare eldste klasse rangeres og pallen så slik ut.

CS pall NM 2017

  1. plass Mia B. Klæboe
  2. plass Sivert Foyn-Andersen
  3. plass Sindre Tollevik Garvik