Mesterskapsklær 2017

Lagret i Ukategorisert av den 10.05.2017

Bilde 01.05.2017, 12.11.40Alle seilere og som har som målsetning å kvalifisere seg  til Nordisk, EM eller VM må fylle ut størrelsesskjema under registrering til NC 1 i Tønsberg. Klespakken består av en marineblå shorts eller skjørt, (Fast Dry) en hvit pike’ T skjorte m/logo, (Musto pique Polo)  og en hvit langermet UV topp med logo. På grunn av leveringsfrister hos Musto må vi ha bestillingen klar søndag kveld den 14 mai. Det vil være mulighet for å prøve en del størrelser i Tønsberg.
For seilere som skal delta på mesterskap er kostnadene til klespakken inkludert i mesterskapsavgiften.

Andre som ikke skal delta på mesterskap eller ikke kvalifiserer seg til mesterskap men likevel ønsker å kjøpe klespakken Bilde 01.05.2017, 12.11.27kan bestille denne under registrering på NC1. Pakken koster da Kr 1000,- , (utsalgspris i butikk er for shorts/skjørt 800,- t-skjorte 600′- og UV topp 690,-)

Seilere som ikke ønsker klespakken dersom de ikke kvalifiserer seg krysser av for dette på bestillingsskjemaet.

Klespakken leveres ut på Mesterskapssamlingen på Bolærne.  De som ikke skal til Bolærne må få noen til å hente varene for seg. Betaling gjøres i forbindelse mesterskapsavgifter. Dette gjelder også for dem som bare skal ha klespakken.