NOK rekruttsamling Vest og elitesamling i Haugesund

Lagret i Invitasjoner, NOK-info av den 07.02.2017

logo_HaugesundHaugesund Seilforening og Norsk Optimistjolleklubb (NOK) har gleden av å invitere til Rekruttsamling og Elitesamling for optimistseilere. Samlingen blir helgen 24.-26. Mars. 

 

NOK ønsker å øke deltagelsen i Norgescup 2017 og da spesifikt i B-klassen. En har derfor bestemt at en skal gjennomføre to ekstra rekruttsamlinger i vår. Disse vil først og fremst være tilrettelagt for unge seilere og mindre erfarne seilere for å forberede dem for sin første NC deltagelse og for dem som tenker at de trenger mer erfaring i B-klassen før de går over i A-klassen. Ønsket er å få forberedt flest mulig unge seilere til å ta steget det er å delta i Norgescup.

Haugesund Seilforening vil samtidig holde en Optimist-elite samling for de mer rutinerte NC seilerne.

PRAKTISK INFORMASJON 

Pris rekruttsamling optimist: 400 kroner (inkl alle måltider, overnatting, trenerlønn, bensin osv) Karianne Fonn Jårvik er hovedtrener, og vil ha med seg hjelpetrenere fra Haugesund Seilforening.

Pris elitesamling optimist: 800 kroner (inkl alle måltider, overnatting, trenerlønn, bensin osv) Luka Radelic er hovedtrener, og vil ha med seg hjelpetrenere fra Haugesund Seilforening.

Der vil være tilgjengelige Optimister for lån for tilreisende, langveisfarende prioriteres.

Informasjon og påmelding.