Utlysning treneroppdrag 2017

Lagret i Ukategorisert av den 31.01.2017

nok-logoI forbindelse med arrangement for 2017 søker NOK trenere. Vi trenger trenere til oppgaver i forbindelse med mesterskapssamling og internasjonale mesterskap for Optimist i 2017. Erfarne trenere som er interessert i å jobbe med Norges mest talentfulle seilere oppfordres til å søke. NOK ønsker å gi nye trenere muligheter til å lære av mer erfarne og vil vurdere muligheten for disse under enkelte samlinger. Dette er betalte oppdrag og direkte reisekostnader dekkes etter avtale mellom trener og sportslig leder. For JNoM, EM og VM kan det bli et par dager ekstra med trening i forkant av regattaene.

Vennligst fyll ut vedlagte Trenersøknad 2017 og send sammen med en CV til gwenberthet@gmail.com snarest om du er interessert.

Søknadsfrist 20. februar 2017.