NOK medlemskap 2017

Lagret i Ukategorisert av den 24.01.2017

 

nok-logoMedlemskontingent  for 2017 vil fastsettes på årsmøtet som avholdes på Sjøen for alle messen på Lillestrøm torsdag 23.mars. NSF har tilbudt oss møteplass i sitt lokale der også seiltinget vil avholdes den påfølgende helgen. Vi vil også tilstrebe en mulighet for å følge møtet på nett.

 

J-Ø 3301 1Først etter dette vil det åpnes for tegning av medlemskap for 2017.

Viktig å ikke blande dette med årslisens/forsikringslisens som er nødvendig i internasjonale regattaer og som tegnes hos NSF på www.seiling.no. Husk også å laste ned forsikringsbeviset som er gyldig sammen med lisensen.

Mer informasjon kommer både om kontingent og årsmøte.

Vi håper at flest mulig vil ta en tur til Lillestrøm denne torsdagen og få med seg både båtmesse og årsmøte.