NOK søker arrangører til rekruttsamlinger

Lagret i NOK-info av den 13.05.2015

NOK-logoNorsk Optimistjolleklubb søker seilforeninger til å arrangere «Rekruttsamling 2015».

Samlingen arrangeres på høsten og kan tilpasses terminlisten i de ulike kretser. Det er ønskelig med samlinger på Østlandet, Sørlandet, Vestlandet og en i Nord.

Hensikten med rekruttsamlingen er å forberede seilerne på deltagelse i Norgescup Optimist og å bli bedre kjent med andre seilere fra samme region gjennom trening og sosialt samvær. Samlingen er åpen for seilere som planlegger å delta i Norgescup i Optimist i 2015.

Seilforeningen bør kunne tilby et helhetlig opplegg med overnatting, bespisning og et variert program som innbefatter både seiling på fjorden og fysisk trening i rammer hvor det sosiale også fokuseres på. NOK kan være behjelpelig med å skaffe trener dersom man ikke har trenerkompetanse lokalt. NOK vil også dekke utgiften til en trener.

Søknad kan sendes til Cecilie_lind(a)hotmail.com innen søndag 31 mai.