Rekruttsamling Sør, 18. – 19. april

Lagret i Invitasjoner av den 09.04.2015

ssf_topp_logoSøgne Seilforening ønsker å invitere ALLE optimistseilere på Sørlandet til samling og vil tilpasse opplegget i grupper etter seilernes erfaring og nivå. Hensikten med rekruttsamlingen er å forberede seilerne på deltagelse i Sørlandscup optimist i 2015, samt å bli bedre kjent med andre seilere fra samme region gjennom trening og sosialt samvær. Vi ser for oss at vi seilerne plasseres i grupper etter seilererfaring slik at alle får mest mulig ut av samlingen. Endelig opplegg overlater vi til trenerne.

Sted: Søgne Seilforenings anlegg i Høllen, Søgne.
Dato: 18.-19. april 2015
Oppmøte/registrering: Lørdag den 18. April kl 09:00
Avslutning/Henting: Søndag den 19. April ca kl 16:00

Trenere:
Liv Rønholt Nilsen kjenner de fleste og trenger ingen ny presentasjon. Liv er en erfaren seiler og er også denne sesongen trener både i Søgne og Kristiansand.
Norges seilforbund bidrar også denne gangen ved å sende en trener til samlingen. Det er vi veldig fornøyde med. Per F. Horn kommer. Per var med som trener på rekruttsamlingen i høst så han kjenner allerede en del av seilerne som er invitert til samlingen. Vi setter stor pris på at Per stiller opp igjen.

Overnatting:
Vi ordner med overnatting for de seilerne fra andre klubber som har lyst hjemme hos Søgne seilerne. De som vil overnatte må ta med seg sengetøy og håndkle. Alternativt sovepose. Ta også med skrivesaker og treningstøy / joggesko. Husk også masse varme klær!

Program:
Lørdag: 2 økter med seiling/teori og lunsj midt på dagen, middag og sosialt på kvelden
Søndag: 2 økt med seiling og lunsj + avslutningsregatta Ferdig ca. 15:30. Avreise ca. 16:00

Søgne seilforening står for matserveringen ( frokost der hvor den enkelte overnatter og lunsj og middag i klubbhuset) og stiller med personell på land og i sikringsbåter under treningene og avslutningsregatta.

Pris for samling: kr 200,- pr seiler (Inkl. trenerlønn, kost, losji, bensin, osv.) Betaling kan gjøres kontant ved oppmøte.

Påmeldingsfrist senest 15 April: Send e-post til arne@pgas.no

Kontaktperson før og under samlingen: Arne Hallandvik, E-post: arne@pgas.no / tlf.: 97175838

Velkommen til rekruttsamling!
Hilsen Søgne seilforening