Winner Clinic

Lagret i Invitasjoner av den 31.03.2015

logo_winnerWinner Clinic er en treningsleir for de som ønsker en optimal oppkjøring mot Norges cupene. Fokus for samlingen blir taktikk og strategi. Samlingen arrangeres 5 -¬ 6 april i samarbeid med Røyken Seilforening hvor vår base vil være. Oppmøte blir klokken 09, og vi er ferdig klokken 16 begge dager. Det legges opp til to økter hver dag. Vi får tilgang på kjøkken, så seilere kan varme sin egen lunsj der. Trener for samlingen vil være Magnus Brun. Antall deltagere er begrenset opp til 10. ”førstemann til mølla” prinsippet gjelder” ved påmelding. Pris: kr 800 som gir deg:

  • Trening med aktiv bruk av video til debrief.
  • Briefing med gode forklaringer på ulike arbeidsoppgaver du kan jobbe med.
  • En konkret tilbakemelding på epost om hva du bør være obs på etter samlingen.

Påmelding gjøres til: Magnus Brun +47 95 86 11 77 magnus@brunsail.no

Winner_clinic_bilde