NOK Vintersamling Arendal

Lagret i Invitasjoner av den 26.02.2015

ASF_Vimpel_m_tekst_150Arendals Seilforening har i samarbeid med NOK, gleden av å inviterte til vintersamling på Hove utenfor Arendal fredag 20. til søndag 22. mars. Samlingen er felles for optimist- og e-jollerseilere. Hjuvik Båtklubb er også invitert til å delta på samlingen. Samlingen er rettet mot de mer erfarne seilerne, men vil også være åpen for mer uerfarne regattaseilere som ønsker å satse mot deltakelse i Norgescupen. Norske optimistseilere må være medlem av NOK for å kunne delta på samlingen.

Trenere på samlingen vil være Tomas Kjellstrand, Gorm Grenness og Kristiffer Rosmo.  For påmelding og nærmere, og oppdatert, informasjon om program, trenere og praktiske forhold, se: http://asf.no/2015/02/invitasjon-til-treningssamling-pa-hove/