NOK Påskesamling 2015

Lagret i Invitasjoner, NOK-info av den 30.11.2014

NOK-logo

Tønsberg seilforening ønsker i samarbeid med Norsk Optimistjolleklubb velkommen til NOKs påskeleir på Bolærne, 28.-31. mars.

For de av dere som ikke kjenner til området, er det en øygruppe utenfor Nøtterøy. Her er det veldig gode forhold for seiling i åpne farvann med gode bølge- og vindforhold. Bolærne har et fullpensjons anlegg med overnatting, matsal og gymsal. Her vil vi ha muligheter til trening tilpasset de fleste nivåer.

Det vil være naturlig at en del av treningen vil foregå utenfor Bolærne hvor det er gode forhold for god vind og bølgeforhold. Men hvis forholdene krever det er indre del av øygruppen godt beskyttet samtidig som den tilbyr veldige gode forhold for seiling.

For mer informasjon: http://bolerne.vfk.no/Overnatting.aspx?fontsize=large#.VHb1Gmd0zIU

Program vil komme i mer detalj når samlingen nærmer seg, men da vi legger opp til at seilerne skal bo på Bolærne vil det bli et intensivt opplegg med seiling, sosiale aktiviteter og god tid til briefinger. Man tar også med tøy til fysisk aktivitet. Overnatting på stedet og inkludert mat tilbys også til foreldre/søsken.

Trenere vil ha bra erfaring, og flere vil komme til. Foreløpig er Geir Dahl Andersen, Bjørnar Erikstad og Gorm Grenness bekreftet.

Påmelding og program vil komme, men hold av lørdag til tirsdag i påskeuken, 28.-31.mars.

Samlingen passer for alle seilere, vi ønsker spesielt å gi et godt tilbud til B/C seilere og de vil tilbys et opplegg som fokuserer på utvikling av basisferdigheter og regattaforberedelse.

For seilere med mer erfaring og som har eller skal seile A vil det være et særdeles fokus på seiling i bølger under deler av samlingen, samtidig som videreutvikling og spesialisering av nøkkelferdigheter skal ha en stor prioritet.

Velkommen

Ved eventuelle spørsmål kontakt !!

Tim Dagsberg
Leder for Påskesamlingen 2015