Akseptskjema fra alle i Optimist A

Lagret i NOK-info, Norges Cup, Utgått av den 25.05.2014

NOK-logoSenest ved registreringen til NC’en i Arendal skal alle som seiler NC i Optimist A levere akseptskjema for internasjonale mesterskap. Skjemaet finner du under «Mesterskap» i toppmenyen. Fyll gjerne ut på forhånd, signer og send en innscannet versjon til seiling@erlendjohansen.com, eller levere det ved registrering i Arendal. Dette gjelder de som er født 1999, 2000 og 2001, også de som ikke ønsker å delta på noen av mesterskapene. Kort tid etter de endelige resultatene er ferdig på søndagen i Arendal vil NOK foreta uttaket til årets internasjonale regattaer. Dette gjøres ut fra rankingen, etter årets tre første NC’er. Mer info om regler for uttak og mesterskapene finner du også under «Mesterskap» i toppmenyen.