Sluttrapport EM

Lagret i Rapporter av den 07.07.2013

EM-laget 2013De siste seilasene i åpent EM er ferdig seilt og premieutdeling avsluttet. De norske seilerne har gått på vannet med friskt mot hver dag, og har vist seg å være en gjeng som har hatt en fin uke sammen. Best plassering av de norske seilerne er det Vilde som har fått, med en flott 10. plass blant europeerne og nr 12 overall. Også Pia har hatt mange gode plasseringer i løpet av mesterskapet, og endte som nr 23. Førsteplassen gikk til Slovenia. De norske gutta har ikke hatt vekt og størrelse på sin side, og ser nok at optimistjolle karrieren går mot slutten. Men selv om resultatene ikke har vært de beste har humøret kommet seg raskt etter at de har kommet på land. Vinner av europamesterskapet for guttene kom fra Polen. Fullstendig resultatliste finnes på arrangørens hjemmeside.

Både voksne, ungdommer og søsken har hatt en fin uke ved Balatonsjøen!