Adventseilasen

Lagret i Rapporter av den 01.12.2012

seilas

Adventseilasen ble gjennomført en flott solfylt desemberdag. Det var 5 kuldegrader og 4 m/s fra nord, og seilerne seilte mellom Kongen og Dronning, innerst i oslofjorden. Det var 39 optimistseilere og de seilte tre innledende heat før finale seilasene. Rundingsbøyene var juletre-pyntete a-joller. Mellom heatene fikk seilerne varmen foran peisen med pølser elller kake. På kvelden spilte seilerne bowling og spiste pizza på Peppes før de dro hjem til vertsfamiliene.

Juletreseilasen, som tidligere ble arrangert i Bergen, ble altså i år midlertidig flyttet til Oslo under et annet navn og dette var et sammarbeid mellom KNS, Bundefjorden, Bærum og Asker Seilforening.

premiering

Presidenten i Norges Seilforbund Peter L. Larsen og KN sin styre leder Tor Møinichen ønsket velkommen og delte også ut premiene. Vinner var Jacob Lepperød (Tønsberg SF) foran Rolf Peder Flem Gjerstad (KNS) og Halvor Fladsrud Boe (Bundefjorden SF), og videre kom Julian Moe (KNS) og Andreas Hjellestad Hella (Hjellestad SF).