EM i Lignano Sabbiadoro, Italia

Lagret i Rapporter av den 15.07.2012

EM_logo_B120Nå er de fleste av våre 7 EM-seilere, Herman Reiersen, Steffen Bertelsen, Nora Brodtkorb, Olav Salterød Jonas, Rebecca Ølmheim, Vår Osborg og Kristine Gustavsen, kommet vel hjem etter endt mesterskap. Jfr. historikken over norske plasseringer i EM og VM, se oppdatert liste under resultater IODA Mesterskap, kan EM-seilerne våre være svært godt fornøyd med sine prestasjoner.

Besteplasseringene fikk Olav og Vår med henholdsvis 29.-plass i gutteklassen og 26.-plass i jenteklassen (link til de to reportasjene i Seilmagasinet: http://www.seilmagasinet.no/id/39437 og http://www.seilmagasinet.no/id/39441). Med disse plasseringene var de ikke bare beste norske, men også beste gutt og jente fra Skandinavia. Forholdene var dominert av lette vinder og varmt vær.

I EM-bloggen er en detaljert rapport av enkeltseilaser, rundinger, starter, møte med jury, og andre hendelser beskrevet. I tillegg er det mange flotte bilder i bloggen. Seilerne sitter igjen med nyttig erfaring fra internasjonalt mesterskap med høyt nivå. Seilerne kvalifiserte Norge til lagseiling, som nasjon nr. 15, og de gjør seg nå klar til EM i lagseiling i august.