Stor NM

Lagret i Rapporter av den 28.06.2012

JacobL_pallFor andre år på rad sto Moss Seilforening som arrangør av Stor-NM, og nok en gang ble det et godt gjennomført NM med gode forhold. I tillegg til det sportslige hadde også Moss i samarbeid med NSF lagt opp til et godt arrangement også på land med servering og underholdning.

Etter lengre tid med med flott vær og fine forhold hadde værgudene bestemt seg får å gi legge et godt press på baneområdene under årets Stor-NM. For de aller fleste var dette fantastiske og utfordrende forhold for seilerne, og hvor hver enkelt måtte hente ut det aller beste i seg og dermed ble det den beste som vant til slutt.

De to aller beste og Norgesmestre ble Caroline Rosmo og Jacob Lepperød i henholdsvis jente- og gutteklassen. Caroline var suveren med totalt 7 poeng mot andre jente på listen Nora Johanne Brodtkorb med 18 poeng og Kristine Gustavsen på tredje med 32 poeng. I gutteklassen var det litt tettere match mellom Jacob’s 10 poeng og Mads Severin Hassum-Olsen som til slutt endte på andreplass med 14 poeng. Alexander Dahl Høgheim tok en tredje plass med 26 poeng og truet egentlig aldri de to over.

Vi gratulerer!

Jentepall